Navodila za pošiljanje aparata na servis: 

Aparat oz. naprvo lahko reklamirate pri operaterju / poslovalnici kjer ste ga kupili. Aparat pa lahko reklamirate tudi sami.

Napravo dobro zapakirajte (škatla) in poleg priložite dopis (lahko uporabite naš reklamacijski zapisnik) z vašimi podatki (ime, priimek, naslov, tel. številka) in kaj je za aparatom oz. napravo narobe. Poleg priložite izpolnjen garancijski list / račun z razvidnim IMEI in datumom nakupa. Paket lahko pošljete preko Pošte Slovenije. Pri pošiljanju paketa pa zavedite, da ga pošiljate kot storitev PPNA, saj stroške pošiljanja krijemo mi.

Uveljavljanje garancijskega zahtevka 

Za uveljavljanje garancijskega zahtevka prosimo, da dostavite izdelek in zahtevek z opisano napako na pooblaščeni servis ali prodajno mesto, kjer ste izdelek kupili. Za uveljavitev zahtevka iz te garancije je potrebno pooblaščeni servis obvestiti o domnevni napaki na izdelku in izdelek dostaviti v najkrajšem času, ko ste napako odkrili, v vsakem primeru pa pred iztekom garancijskega roka. Ob uveljavljanju garancijskega zahtevka je potrebno predložiti:
•  izdelek z baterijo in polnilcem
•  potrjen garancijski list (ta dokument) in originalni račun ali dokazilo o nakupu, s katerega so jasno razvidni naziv in naslov prodajalca, datum in kraj nakupa, tip izdelka in IMEI oz. serijska št. aparata.


Prosimo, da ne pozabite izdelati rezervnih oz. varnostnih kopij ali pisnih zabeležk vseh pomembnih vsebin in podatkov, shranjenih v svojem aparatu, saj med popravilom oz. zamenjavo aparata lahko pride do izbrisa le-teh.

Aparat je potrebno pred pošiljanjem na servis ponastaviti na tovarniške nastavitve.


Aparat pošljite na naslov :

VAMA TRADE POVŠIČ&CO. D.O.O.

INDUSTRIJSKA CESTA 7B

5000 NOVA GORICA


 05 36 64 900
 servis@vamatrade.com

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka 8:00 – 12:00 in 13:00 – 16:00

 

Garancijska izjava 12 mesecev

Garancijska izjava 24 mesecev

 
 
 

Servisno vprašanje / naročilo

 

V kolikor želite oddati naročilo za rezervne kose, povprašati glede dobavljivosti in cene rezervnih delov ali pa imate tehnično vprašanje, izpolnite spodnji obrazec. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. 

Polja označena z * so obvezna!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.