Darilo ob nakupu pralnega stroja LG FH2J3TDN0 v poslovalnicah in preko spletne strani M Tehnika

1. Organizator aktivnosti

Organizator je podjetje VAMA TRADE POVŠIČ & CO. d.o.o., Industrijska cesta 7B, 5000 Nova Gorica.


2. Trajanje aktivnosti


Vsi kupci, ki bodo v M Tehniki v obdobju 15.4. – 30.4.2020 kupili pralni stroj LG (model LG FH2J3TDN0) prejmejo darilo - stojalo za sušenje perila.


3. Pogoji za prejem darila

Vsi kupci, ki bodo v M Tehniki v obdobju 15.4. – 30.4.2020 kupili pralni stroj LG (model LG FH2J3TDN0) prejmejo darilo - stojalo za sušenje perila. Kupec se mora najkasneje do 15.5. regestrirati preko ustrezne splene strani in predložiti košijo računa, kot dokazilo o nakupu.

4. Izročanje darila ob nakupu

Darilo se pošilja po običajni pošti. Registracija za uveljavljane pravice do darila je mogoča do 15.5.2020. V kolikor se oseba ne registrira do tega datuma, nima pravice do darila ob nakupu. 


5. Splošno o darilu
Darilo je sušilo za perilo v vrednosti 41 Eur z DDV. Darila ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Prenos darila na tretjo osebo ni možen. Za kakovost in lastnosti darila je odgovoren proizvajalec.


6. Varstvo osebnih podatkov
Osebne podatke, ki jih prejmemo, hranimo in obdelujemo po Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR) in zakonu o varstvu podatkov (ZVOP-1). Osebne podatke hranimo in obdelujemo le za namene te nagradne igre. Po zaključku nagradne igre se hranijo do zakonsko predpisanega roka. Upravljalec podatkov je podjetje Vama trade Povšič & Co. d.o.o., Industrijska cesta 7B, Nova Gorica, matična št. 56184100. Upravnik podatkov je interni oddelek družbe Vama trade Povšič & Co. d.o.o.
Vama Trade Povšič & Co. d.o.o. obdeluje vaše osebne podatke na podlagi točke a prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter ne oblikuje profilov.
Vaše osebne podatke obdelujemo vse do preklica privolitve oziroma do takrat, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Vaših osebnih podatkov niste dolžni zagotoviti. V kolikor svojih osebnih podatkov ne posredujete, ne morete sodelovati v nagradni igri.
Za vse osebne podatke, ki ste nam jih zaupali imate pravico do:
- popravka kateregakoli vašega podatka,
- izbrisa (pravice do pozabe),
- prenosljivosti podatkov,
- omejitve obdelave,
- ugovora
- vložitev pritožbe informacijskemu pooblaščencu.
Od nas lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno prenehamo z uporabo vaših osebnih podatkov. V tem primeru nas lahko kontaktirate na elektronski naslov: marketing@vamatrade.com.

Več o obdelavi podatkov si lahko preberete na spletni strani www.vamatrade.com.

Datum: 14.4.2020

Vama Trade Povšič & co d.o.o.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.