Splošni pogoji nagradne igre


Pravila nagradne igre LG 6 MOTION DIRECT DRIVE (v nadaljevanju: pravila)

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre LG 6 MOTION DIRECT DRIVE (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje VAMA TRADE POVŠIČ & CO. d.o.o., Industrijska cesta 7B, 5000 Nova Gorica.

2. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra poteka od 24.12. do vključno 31.12.2019.

3. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe z dopolnjenim 18. letom starosti, s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo ta pravila sodelovanja. Organizator ne dopušča sodelovanja osebam, ki ne izpolnjujejo pogojev za sodelovanje ter ne prevzema odgovornosti za primer sodelovanja oseb, ki bodo lažno izkazovale starost nad 18 let.
V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter osebe, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani.

4. Način sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri se sodeluje na način, da se izpolni obrazec na spletni strani vamatrade.com in se odgovori na nagradno vprašanje ter se potrdi strinjanje s pravili nagradne igre.
Način sodelovanja
Uporabnik odgovori na zastavljeno vprašanje na spletni strani vamatrade.com. Nagrajenci bodo določeni z naključnim žrebom. Vsa žrebanja nagrajencev bodo izvedena na naslovu organizatorja nagradne igre (Vama trade Povšič & co d.o.o.) pod nadzorom tričlanske komisije, ki jo imenuje organizator. Komisija bo v času trajanja nagradne igre skupno izvedla 1 žreb.
Vsak uporabnik lahko v nagradni igri sodeluje 1x. V kolikor uporabnik ne izbere nobenega odgovora, a vseeno pošlje ostale podatke, je sodelovanje v nagradni igri neveljavno.
Uporabnik se razume kot fizična oseba s podatki: ime, priimek, poštni naslov, davčno številko. Uporabnik lahko torej prejme največ 1 nagrado.

5. Žrebanje nagrajencev
Žrebanje bo izvedeno 6.1.2020. V žreb bodo vključeni vsi sodelujoči, ki so v terminu od 24.12. do vključno 31.12.2019 pravilno odgovorili na nagradno vprašanje preko spletne strani.
Če se izžrebanec v navedenem roku (5 dni) ne javi organizatorju s svojimi podatki se nagrada ne podeli.
Izžrebancu se na naslov elektronske pošte pošlje poziv za posredovanje podatkov (ime, priimek, poštni naslov, davčno številko) za potrebe izročitve nagrade.
Komisija po vsakem žrebanju pripravi zapisnik. Zapisnik se bo hranil na naslovu organizatorja do 6.6.2021.

6. Nagradni sklad
Komisija v času trajanja nagradne igre izžreba skupno 1 nagrajenca. Nagrajenci prejme skupno 1x pralni stroj LG F2J5QN3W.
Seznam nagrad:
• 1 x PRALNI STROJ LG F2J5QN3W (vrednost 332 Eur z DDV)

Dobitnik bo za prevzem nagrade moral sporočiti tudi podatke za plačilo akontacije dohodnine (davčno številko ter kopijo osebnega dokumenta). Akontacijo dohodnine plača organizator.

7. Izročanje nagrad
Nagrade se pošilja po običajni pošti. Če nagrajenec v roku 5 dni po pozivu ne posreduje svojih podatkov (ime, priimek in poštni naslov), se mu nagrada ne podeli.

8. Splošno o nagradah in nagrajencih
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Ime in priimek nagrajenca/nagrajenke bo objavljeni na spletni strani vamatrade.com.
Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili nagradne igre.
Za kakovost in lastnosti nagrad je odgovoren proizvajalec.

9. Varstvo osebnih podatkov
Osebne podatke, ki jih prejmemo, hranimo in obdelujemo po Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR) in zakonu o varstvu podatkov (ZVOP-1). Osebne podatke hranimo in obdelujemo le za namene te nagradne igre. Po zaključku nagradne igre se hranijo do zakonsko predpisanega roka. Upravljalec podatkov je podjetje Vama trade Povšič & Co. d.o.o., Industrijska cesta 7B, Nova Gorica, matična št. 56184100. Upravnik podatkov je interni oddelek družbe Vama trade Povšič & Co. d.o.o.
Vama Trade Povšič & Co. d.o.o. obdeluje vaše osebne podatke na podlagi točke a prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter ne oblikuje profilov.
Vaše osebne podatke obdelujemo vse do preklica privolitve oziroma do takrat, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Vaših osebnih podatkov niste dolžni zagotoviti. V kolikor svojih osebnih podatkov ne posredujete, ne morete sodelovati v nagradni igri.
Za vse osebne podatke, ki ste nam jih zaupali imate pravico do:
- popravka kateregakoli vašega podatka,
- izbrisa (pravice do pozabe),
- prenosljivosti podatkov,
- omejitve obdelave,
- ugovora
- vložitev pritožbe informacijskemu pooblaščencu.
Od nas lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno prenehamo z uporabo vaših osebnih podatkov. V tem primeru nas lahko kontaktirate na elektronski naslov: marketing@vamatrade.com.

Več o obdelavi podatkov si lahko preberete na spletni strani www.vamatrade.com.

Datum: 24.12.2019


Vama Trade Povšič & co d.o.o.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.