Obvestilo 31.8.2021

Težave s klicanjem na nekaterih modelih LG mobilnih aparatov!!

Po zadnji posodobitvi aplikacije Google je bilo zaznati, da so klici v mobilnem omrežju onemogočeni. Težavo je mogoče rešiti z odstranitvijo posodobitve oz. slediti navedenemu postopku: Nastavitve – aplikacije in obvestila- podatki o aplikacijah –Google app.– ONEMOGOČI.

23.3.2021
Z današnjim dnem smo bili s strani strank obveščeni o težavah z delovanjem aplikacij Google. Težave lahko odpravite tako da sledite navodilom na spodnji povezavi:
https://9to5google.com/2021/03/22/android-apps-crashing-webview/

Navodila za pošiljanje aparata na servis: 

Aparat oz. naprvo lahko reklamirate pri operaterju / poslovalnici kjer ste ga kupili in tam tudi zaprosite za nadomestni aparat. V kolikor ne potrebujete nadomestnega aparata , ga lahko reklamirate tudi sami.

Napravo dobro zapakirajte (škatla) in poleg priložite dopis (lahko uporabite naš reklamacijski zapisnik) z vašimi podatki (ime, priimek, naslov, tel. številka) in kaj je za aparatom oz. napravo narobe. Poleg priložite izpolnjen garancijski list / račun z razvidnim IMEI in datumom nakupa. Pri pošiljanju paketa pa zavedite, da ga pošiljate kot storitev PPNA, saj stroške pošiljanja krijemo mi.

 

Aparat pošljite na naslov :

VAMA TRADE POVŠIČ&CO. D.O.O.

INDUSTRIJSKA CESTA 7B

5000 NOVA GORICA


T: 05 36 64 900
E: servis@vamatrade.com

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka 8:00 – 12:00 in 13:00 – 16:00

 
 
 

Servisno vprašanje / naročilo

 

V kolikor želite oddati naročilo za rezervne kose, povprašati glede dobavljivosti in cene rezervnih delov ali pa imate tehnično vprašanje, izpolnite spodnji obrazec. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. 

Polja označena z * so obvezna!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.