Nagradna igra se je zaključila.

Nagrajenec je Miha Zlatarek. Nagrajencu iskrene čestitke!


Sodeluj v nagradni igri LG 6 MOTION DIRECT DRIVE in se poteguj za pralni stroj LG!

Sodelovanje je preprosto. Preberi si, na kaj moramo biti pozorni pri nakupu pralnega stroja in odgovori na nagradno vprašanje. Nagradna igra traja do 31.12. točno do pol noči!

 Nagradno vprašanje najdete spodaj.

Na kaj moramo torej biti pozorni pri nakupu pralnega stroja?

Pogosto izbiramo stroj po zmogljivosti, videzu, energijskemu razredu, pozabimo pa na motor -podobno, kot bi kupovali računalnik in se ne ozirali na njegov procesor. Svetujemo, da ste pozorni, poleg vseh lastnosti, ki so za vas pomembne, tudi na kakovost motorja.

Pralni stroji LG so opremljeni z »6 Motion Direct Drive« inverterskim motorjem.

Posebnost tega motorja je, da je montiran neposredno na boben. To doprinese k energijskim prihrankom. V primerjavi z običajnimi motorji porabi pralni stroj LG kar 36% manj energije. Dodaten bonus je zmanjšanje tresljajev in vibracij. Kot dokaz resnične kakovosti imajo pralni stroji LG kar 10 letno garancijo na motor in njegove dele!

 


A ne le to! Boben se lahko giba v različnih smereh. Pozabite na suhoparno vrtenja v eno smer, ki lahko s časom perilo poškoduje ter prinaša slabši in manj prilagojen način pranja. Šest načinov gibanja bobna se prilagaja izbranemu programu pranja in omogoča, da so različne vrste perila maksimalno čiste, a tudi ustrezno negovane.

 


Pralni stroji LG so opremljeni z možnostjo hitrega dodajanja perila med pranjem, tehnologijo s paro, ki odstrani 99% vseh alergenov, možnostjo nalaganja dodatnih programom pranja ter pametno diagnozo, ki hitro zazna in odpravi skoraj vse manjše motnje, preden te postanejo večja težava.* Najnovejše generacije pa se pohvalijo tudi z umetno inteligenco.


Pralni stroji LG so tako izredno zanesljivi, zelo tihi in varčni! 


*V odvisnosti od modela pralnega stroja

 

 
 
 

Nagradno vprašanje

 
  1. Splošni pogoji

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.