NAGRADNA IGRA

Nagradna igre se je zaključila. Srečnica, ki prejme pralni stroj LG je Ana Pucelj. Čestitke!

 

 

Sodeluj v nagradni igri LG POMLAD in se poteguj za pralni stroj LG!

Sodelovanje je preprosto. Izpolni kratek kviz in v kolikor odgovoriš pravilno na vsa vprašanja si na dobri poti do čisto novega, tihega in varčnega pralnega stroja LG. Nekaj namigov najdeš v članku pod kvizom. ;-)

Nagradna igra traja do 29.3.

 
 
 

Več o pralnih strojih LG

(preberi, da najdeš previlne odgovore na vprašanja)

Pranje perila je delo, ki ga poznamo že tisočletja. Kar povprašajte stare babice in povedale vam bodo, kako so prale perilo v reki, s svojimi rokami, z vso svojo močjo, da so odstranile madeže. In to tudi pozimi. Zahvala gre gospodu Alva J. Fisher, da je izumil izjemno napravo in nam s tem poenostavil življenje.

Prve naprave so bile nerodne, poškodovale so perilo in potrebno je bilo veliko izboljšav in inovacij, da imamo danes na voljo ogromno izbiro različnih pralnih strojev. Izbira je tako velika, da včasih v vsej tej poplavi pozabimo, kaj je resnično pomembno.
Na kaj moramo torej biti pozorni pri nakupu pralnega stroja?

Pogosto izbiramo stroj po zmogljivosti, videzu, energijskemu razredu, pozabimo pa na motor -podobno, kot bi kupovali računalnik in se ne ozirali na njegov procesor. Svetujemo, da ste pozorni, poleg vseh lastnosti, ki so za vas pomembne, tudi na kakovost motorja.
Pralni stroji LG so opremljeni z »6 Motion Direct Drive« inverterskim motorjem.

Posebnost tega motorja je, da je montiran neposredno na boben. To doprinese k energijskim prihrankom. V primerjavi z običajnimi motorji porabi pralni stroj LG kar 36% manj energije. Dodaten bonus je zmanjšanje tresljajev in vibracij. Kot dokaz resnične kakovosti imajo pralni stroji LG kar 10 letno garancijo na motor in njegove dele!

A ne le to! Boben se lahko giba v različnih smereh. Pozabite na suhoparno vrtenja v eno smer, ki lahko s časom perilo poškoduje ter prinaša slabši in manj prilagojen način pranja. Šest načinov gibanja bobna se prilagaja izbranemu programu pranja in omogoča, da so različne vrste perila maksimalno čiste, a tudi ustrezno negovane.


Pralni stroji LG so opremljeni z možnostjo hitrega dodajanja perila med pranjem, tehnologijo s paro, ki odstrani 99% vseh alergenov, možnostjo nalaganja dodatnih programom pranja ter pametno diagnozo, ki hitro zazna in odpravi skoraj vse manjše motnje, preden te postanejo večja težava.* Najnovejše generacije pa se pohvalijo tudi z umetno inteligenco.


Pralni stroji LG so tako izredno zanesljivi, zelo tihi in varčni! Najdete jih na prodajnih mestih M Tehnike, spletni trgovini enaa.com Vsekakor priporočamo!


*V odvisnosti od modela pralnega stroja 

Pralne stroje LG lahko kupite v prodajalnah M TEHIKA, T-2, ENAA IN MIMOVRSTE.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.